michaelrixen.png

Ingen hurtige genveje

Personlig træner og kostvejleder Michael Rixen udbyder nu kostvejledning.

Faktum er, at der ingen hemmeligheder eller mirakelkure findes, bortset fra den sunde fornuft. Med en korrekt sammensætning af fedt, protein, kulhydrat, vitaminer, mineraler og fibre vil din krop arbejde for dig og ikke imod dig, samt øge dine chancer for at forblive sund og rask.

jeg fokusere rigtig meget på at der ikke er noget der er forbud og alt mad kan uden undtagelse være en del af en sund og varierende kost.

Det er ikke altid nok bare at spise mindre, skærer din kulhydrater ned, fjerne ris eller måske faste en halv dag- det har du nok prøvet.

Vi giver kroppen, hvad den har brug for således, at din krop arbejder med dig, ikke imod dig og du vil opleve at dit forløb er nemmere og mere behageligt. Vi udarbejder en balanceret diæt, rig på de rigtige proteiner med høj BV værdi, komplekse kulhydrater, sunde fedtstoffer.

Min vejledning er bygget op om din dagligdag og tilpasset DIG! Derfor virker det.

Jeg arbejder ikke med en decideret kostplan hvor jeg har skrevet hvad du skal spise, men i stedet coaching hvor vi sammen fører dig i den rigtige retning, så det er noget du kan holde resten af livet.

Hos mig bliver du ikke sulten, du bliver ikke træt af maden og det er muligt at lave løbende tilretninger.

 

  • Opstartssamtale og vejning (varighed ca 1 time)
  • 3 opfølgende samtaler og vejninger (varighed ca 30 min.)
  • Mail korrespondance
  • fedt% målinger
  • Cm målinger
Intropris for kostforløb med 4 samtaler/vejninger
gælder ved køb inden 1/5-2020 995 kr

Kontakt Michael Rixen for køb af forløb

PT@KOMOGTRAEN.DK

Personlig træning
Tilbage til oversigt